ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Οι πρακτικές εφαρμογές του διαδρόμου αντιβαρύτητας είναι αναρίθμητες:

  • Χρησιμοποιείται για την ασφαλή και γρήγορη μετεγχειρητική αποκατάσταση ασθενών που έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού, μηνισκεκτομή, συρραφή μηνίσκου, μεταμόσχευση χόνδρου, αρθροπλαστική, κ.α.

  • Χρησιμοποιείται για την σταδιακή επιστροφή από τραυματισμούς και κακώσεις όπως θλάσεις, ρήξεις, τενοντίτιδες, κατάγματα κόπωσης, κ.α.

  • Χρησιμεύει και διευκολύνει ανθρώπους με διάφορα νοσήματα να γυμναστούν αεροβικά παρά τους όποιους περιορισμούς παρουσιάζουν. Άτομα με παθήσεις όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, παχυσαρκία, οστεοαρθρίτιδα, κ.α. μπορούν να γυμναστούν με ευκολία και ασφάλεια αποκομίζοντας τα αναρίθμητα οφέλη της αεροβικής άσκησης.

  • Επαναπροσδιορίζει τον τρόπο αποκατάστασης και αποθεραπείας αθλητών κάθε τύπου και επιπέδου. Βοηθά τους αθλητές να αυξήσουν τον όγκο προπόνησης χωρίς φόβο τραυματισμού, να βελτιώσουν την ταχυδύναμη τους & τις επιδόσεις τους, αλλά και να κάνουν cross-training. Δεν είναι τυχαίο ότι σύλλογοι όπως η Manchester United, η AC Milan, η Bayern Munich, η Liverpool και πολλές ομάδες του NBA, του NCAA και του NFL, είναι εξοπλισμένες με διάδρομο αντιβαρύτητας για την προετοιμασία, αποθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητών τους.